www.moxa.cz
Moxa Zpravodaj
 
 
Produktové informace

Navrhujte rozsáhlé robustní sítě s průmyslovými přepínači Moxa pro montáž do RACK rozvaděčů

Společnost Moxa představuje přepínač IKS-6500, nový přírůstek do řady průmyslových ethernetových přepínačů Moxa určených k montáži do skříní RACK. Podporuje flexibilní připojení linek metalickým nebo optickým médiem, Gigabitové uplink porty, redundanci napájení a datových linek a pokročilé funkce pro správu sítě. Samozřejmostí je robustní průmyslový design. Stejně jako modulární série IKS-6726 jsou i přepínače s pevně instalovanými porty IKS-6500 navrženy pro spolehlivé propojení podnikových ethernetových sítí s řídicí úrovní průmyslových sítí.

Robustní přepínače Moxa IKS z rodiny průmyslových ethernetových přepínačů do RACK rozvaděčů jsou ideální pro kritické průmyslové sítě, jako jsou inteligentní dopravní systémy, železnice, distribuce ropy a plynu, námořní doprava, větrné farmy a solární elektrárny. Přepínače jsou vhodné pro posílení síťové redundance (čas zotavení <20ms). Mají široký rozsah provozních teplot, redundantní napájení a splňují mnoho v průmyslu uznávaných standardů (DNV/GL, EN50121-4, NEMA TS2, UL 60950, atd.), které zaručují vysokou dostupnost sítě a odolnost proti nepříznivým vlivům prostředí. Přepínače IKS pro montáž do RACK rozvaděčů jsou určeny pro rozsáhlé sítě s požadavky na velkou hustotu portů.

Vysoká dostupnost pro celou síť
Redundance je klíčovým faktore, který zaručuje provoz průmyslové sítě. Řada ethernetových přepínačů Moxa IKS podporuje redundantní technologie Turbo Ring a Turbo Chain, které garantují dobu zotavení sítě pod 20 ms. Díky možnosti propojení s ethernetovými přepínači na DIN lištu Moxa EDS je nyní možné stavět vysoce chybově tolerantní redundantní infrastrukturu od nejnižší úrovně až po řídicí centra při zajištění maximální provozuschopnosti síťové komunikace.

Vlastnosti

  • 2x combo Gigabit porty RJ45/SFP (IKS-6526-2GTXSFP)
  • Až 8 optických linek (IKS-6526-8SFP)
  • Podpora Turbo Ring™, Turbo Chain™ a STP/RSTP pro ethernetovou redundanci společně s přepínači Moxa EDS v homogenních robustních redundantních sítích
  • Podpora IEEE 1588 PTP, Modbus/TCP, LLDP, SNMP Inform, QoS, IGMP snooping, VLAN, IEEE 802.1X, HTTPS, SNMPv3 a SSH
  • Izolované redundantní napájecí vstupy 110/220 VAC se standardními napájecímu zásuvkami
  • Bezventilátorové provedení s rozsahem provozních teplot -40°C až 75˚C
  • Průmyslové certifikáty pro dopravu, průmyslovou automatizaci a námořní aplikace (NEMA TS2, EN50121-4, UL60950, Class I, Div. 2, ATEX Zone 2, DNV/GL atd.)

Informace pro objednání



Poznámka: Přepínače řady IKS-6500 mají 2x slot 100/1000BaseSFP nebo 8x slot 100BaseSFP. Na stránkách Moxa SFP-1G/1FE najdete nabídku a informace o SFP modulech Gigabit/Fast Ethernet.

 


» Zpět na zpravodaj
 

Kontakt Moxa
box

 

Dozvědět se více
line
line
box

 

Naší snahou je Vás informovat o zajímavých a cenově výhodných akcích naší firmy. E-maily jsou Vám rozesílány na základě kontaktů s naší firmou v minulosti. V případě, že si nepřejete nadále zasílat tyto informace, prosím, odpovězte na tento email a do předmětu napište NEZASÍLAT ELVAC NEWS. Děkujeme.
 

Copyright © 2010 Moxa Inc. All rights reserved.